home - nieuws - contact

Gelieerde bedrijven

U hoeft u niet meer te zoeken

naar een architect, adviesbureau, constructeur, systeembouwer, aannemer, belegger of project-ontwikkelaar, toeleverancier of bouwmanager als u met Bouwpartners in zee gaat.

Wij hebben alle expertise in een hand.

U kunt het haast niet opnoemen, of Bouwpartners hebben het gerealiseerd. In meer dan 50 jaar hebben wij een enorme ervaring opgebouwd. Dat betekent, dat Bouwpartners op veel gebieden van bouw en vastgoed ervaring hebben, waarvan u profiteert.

Advies, ontwerp of bouw? Met Bouwpartners heeft u alles in een hand.

Sinds 2008 is vanuit een intensieve samenwerking en de netwerkorganisatie met de aparte bedrijven geleidelijk een ketenpartnership gevormd. Men hanteerde hierbij de criteria dat partners moeten beschikken over meer dan gemiddelde kennis en ervaring en een actieve rol moeten kunnen spelen in integrale bouw- en ontwerpprocessen. Om de doelstellingen van het concept te kunnen waarmaken is gekozen voor een bouw gerelateerde netwerkorganisatie: Bouwpartners.

Sinds 2008 is vanuit een intensieve samenwerking en de netwerkorganisatie met de aparte bedrijven geleidelijk een ketenpartnership gevormd. Men hanteerde hierbij de criteria dat partners moeten beschikken over meer dan gemiddelde kennis en ervaring en een actieve rol moeten kunnen spelen in integrale bouw- en ontwerpprocessen. Om de doelstellingen van het concept te kunnen waarmaken is gekozen voor een bouw gerelateerde netwerkorganisatie.